sof_general_head

Vem är Kristofer?

Det korta svaret:
Grafisk designer och kommunikatör utbildad på Linköpings Universitet med speciellt intresse kring digital marknadsföring.

Det lite längre svaret:
Född och uppvuxen i Södertälje där jag spenderade de förta 18 åren av livet. Därefter bar det av till Linköping och universitetet där jag spenderat merparten av mitt vuxna liv. Förutom att utbilda mig tog jag chansen att engagera mig så mycket jag kunde i studentlivet. Lagom till ex-jobbet hade jag hunnit vara bartender, ordförande i studentkårens valberedning, grafiker och marknadsförare i diverse utskott och kommittéer och till och med jobbat heltid ett år som general för Studentorkesterfestivalen.

De senaste åren (sedan plugget i Linköping var över) har jag jobbat på Wenngarn, ett mycket speciellt projekt utanför Sigtuna. Här finns hotell, restaurang, bostäder, förskola, sportcenter, bryggeri och en mängd andra verksamheter. Allt byggt kring ett slott med anor från 1100-talet. Visionen är att skapa ett modernt bysamhälle och jag har fått chansen att vara med från början då projektet invigdes i juni 2014. Här jobbar jag med marknadsföring, grafisk design och teknikfrågor och det händer även att jag hoppar in som projektledare för något event.

Då jag just nu arbetar heltid på Wenngarn ligger mitt frilansande lite på is, men hör gärna av dig ändå! Jag har turen att få jobba med min hobby, så det finns en chans att jag tar mig tid med projekt vid sidan om.

CV

Mitt CV hittar du här